Chakra Balancing Workshop

Chakras zijn als de geheugens van het energie systeem. Oude patronen kunnen in de chakras besloten liggen. Met Chakra-Balancing kun je specifiek op de 7 hoofd-chakras werken. Door een zachte beweging van de behandelaar laten de chakras de opgeslagen energie blokkades los. De behandeling duurt een half uur.

De Chakra Balancing is een mooie aanvulling op de reiki behandeling. Het is een goed instrument om te gebruiken als iemand het gevoel heeft vast te zitten in een bepaald patroon. Iemand merkt dat energie blokkades waar hij of zij op dit moment last van heeft, al eerder door herhaalde en oude ervaringen zijn opgebouwd. De twee verschillende stromingen werken erg goed samen. Met Reiki energie wordt de Chakra Balancing nog krachtiger.

Chakras maken van origine geen deel uit van een Reiki behandeling; Reiki is afkomstig uit Japan en heeft zijn wortels in het Boeddhisme, terwijl de chakra leer zijn wortels in het Indiase Hindoeïsme heeft. Het is niet zo dat het één beter is dan het ander, Chakra Balanceren en Reiki vullen elkaar mooi aan. In feite komt alle kennis uit dezelfde bron, ook dr. Usui, de grondlegger van Reiki, bestudeerde oude kennisbronnen.

In deze korte workshop leer je de Chakra Balancing bij een ander uit te voeren. Je kunt deze behandeling niet op jezelf toepassen. Wel leer je een Balineeshindoeïstische methode om je eigen chakras te behandelen door middel van kleur en geluid (mantra).

Wanneer is de volgende Chakra Balancing Workshop?
- 30 juni 2012 - 10.00-13.00uur

Heb je belangstelling voor de Chakra Balancing Workshop? Geef je op per e-mail, zodra we genoeg belangstelling hebben, prikken we een datum. Deze datum e-mailen we je dan en wordt op de site gepubliceerd.

Duur: 3 uur
Prijs: € 45,-
Alleen contante betaling is mogelijk.

Thee wordt aangeboden tijdens de cursus.
Aantal deelnemers: minimaal 4 en maximaal 10.

De Chakra Balancing Workshop kan ook gehouden worden voor eigen groepen (minimaal 4 personen) op een datum en plaats die jou schikt en kan desgewenst ook in Engels worden gegeven. Neem contact op met Paulien voor meer informatie!

De Reiki Company:
Reiki Behandeling - Herstel balans op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.
Reiki Cursus: Reiki 1 - Na deze Reiki Cursus kan je zelf Reiki Behandelingen geven.
Reiki Cursus: Reiki 2 - Leer de Reiki symbolen en word een sterker Reiki kanaal. 
Aura Reading - Krijg inzicht in thema’s en situaties die (onbewust) in je leven spelen. 
Reiki Oefenavond - Oefen je Reiki vaardigheden of onderga een Reiki Behandeling.
Chakra Balancing - In deze korte workshop leer je een Chakra Balancing uit te voeren.
Vision Quest - Vind met deze workshop jezelf en je spirituele levensdoel. 
Reiki Cadeau Cheque - Geef een Reiki Behandeling of een Reiki Cursus cadeau. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.