Wat is Regenesis Healing

Robert Rasmusson en Regenesis Healing

Regenesis Healing betekent: opnieuw geboren worden. Robert Rasmusson, een beroemde Amerikaanse healer, heeft deze methode zo genoemd. Rasmusson was een eenvoudige loodgieter, maar na een bijna-dood ervaring zag hij energie. Hij zag deze energie in de vorm van blauwe stipjes, ‘blue dots’. Vanaf dat moment was hij in staat mensen met de meest ernstige ziekten te helpen. Hij was zo effectief dat mensen op straat in de rij stonden te wachten. Hij zei dat geen ziekte hem kon imponeren, omdat hij wist dat iedereen de mogelijkheid heeft om terug te gaan naar de oorspronkelijke vorm van perfectie die ligt opgeslagen in onze cellen. Hij zei:”Als je met hart en ziel vanuit onvoorwaardelijke liefde voor de medemens mag werken, dan gebeuren er wonderen. Niet één keer, maar steeds weer!”
 

Regenesis Healing is een energetische methode die het celgeheugen activeert, zodat de cel zich de oorspronkelijke perfectie herinnert en het helingsproces activeert. Het lichaam gaat zichzelf herstellen. 

 
Robert Rasmusson gaf les in Energy Healing aan artsen, verpleegsters en gezondheidswerkers op de Universiteit van Santa Cruz in Cailfornia. Zijn methode is door Richard Gordon vereenvoudigt tot Quantum Touch, wat inmiddels de wereld verovert. Sinds kort is in Nederland met Regenesis Healing de volledige methode beschikbaar. Robert Rasmusson heeft 60 jaar aan zijn methode gewerkt, en de complete methode is uitermate krachtig. Het is een techniek die werkt op lichaam én geest.  
 

Blue dot energy

In onze celkern bevinden zich blauwe stipjes (blue dots). De foetus gebruikt deze energie om zichzelf te scheppen en dit scheppingsproces gaat de eerste maanden na de geboorte door, totdat het hele lichaam compleet is. Op dat moment gaat de blue dot energie ‘slapen’. Maar volgens Rasmusson dat wil niet zeggen, dat de blue dot energie niet ‘wakker gemaakt’ en opgewekt kan worden, op het moment dat het lichaam zichzelf moet herstellen. Zo’n 60 jaar nadat Rasmusson de blauwe stipjes in de celkern zag, is het de universiteit van Harvard gelukt, deze blauwe kern in de cellen daadwerkelijk te fotograferen. 
 

Regeneratie

Regeneratie is het verschijnsel in de biologie waarbij beschadigde delen (organen) van een organisme volledig worden hersteld. Dit klinkt als iets wat alleen reptielen doen, maar ook bij de mens komt regeneratie voor. Zelfs als een derde van de lever wordt getransplanteerd, kan deze opnieuw tot de oorspronkelijke grootte uitgroeien. Bij jonge kinderen zijn gevallen bekend, waarbij vingertopjes zich geheel herstellen, en ook de longcellen van kinderen kunnen zich nog delen. Regeneratie is dus geen Science Fiction, maar algemeen erkende medische wetenschap.
Lees meer over Regenesis Behandeling