Regenesis Behandeling

De Regenesis Healing methode

Regenesis Healing is een unieke methode om ons zelfhelend vermogen te versterken en versnellen, zodat zieke cellen regenereren naar gezonde cellen. Rasmusson ontdekte dat cellen actief zichzelf gaan herstellen, als een healer de cellen ‘een eerste duwtje geeft’. Hierdoor wordt het zich zelfherstellend vermogen van het lichaam in gang gezet. De Blue Dot energie die slapend in de celkern ligt, wordt opgewekt (‘wakker gemaakt’) doordat de behandelaar gericht energie stuurt. De cellen gaan regenereren. Vandaar dat Rasmusson de naam Regenesis Healing aan zijn methode gaf. Genesis betekent: geboorte, ontstaan, oorsprong. Regenesis betekent: ‘terug naar de oorsprong’ of ‘opnieuw geboren worden’.
 

Regenesis Healing is een energetische methode die het celgeheugen activeert, zodat de cel zich de oorspronkelijke perfectie herinnert waardoor het helingsproces kan beginnen.

Het lichaam herstelt zichzelf. Er komt geen ‘manipulatie’ (wervels op zijn plaats duwen en dergelijke) aan te passen. De healer legt slechts zijn vingertoppen tegen de huid aan en de energie begint te stromen. Het is dus een heel veilige methode. De methode gaat goed samen met andere vormen van genezing door energie als Reiki, Accupunctuur, massage etcetera. 

 
Het lichaam wil niets liever dan gezond zijn. Rasmusson vreesde geen enkele ziekte. Waar je niet mee geboren bent, kan het lichaam in principe herstellen. Het lichaam kan terug naar de oorsprong worden gebracht. Dat gaat helaas niet meer op, als er wervels door pennen en dergelijke zijn vervangen. Deze terugkeer naar de oorspronkelijke perfectie is blijvend, mits je inmiddels je oude, niet effectieve, gedragspatronen wijzigt. Een simpele vergelijking: als je na een dieet waarbij je gezond eet iedere dag weer hamburgers eet, is het effect ook niet blijvend. Regenesis  Healing werkt op lichaam én geest. Mensen met veel uiteenlopende klachten van zowel lichamelijke, emotionele en spirituele aard, worden effectief en blijvend genezen
 
"Paulien heeft me 5 Regenesis Healings gegeven voor mijn nekhernia en het heeft waanzinnig geholpen. Ik begon met pijncijfer 8, is nu nog een kleine 1-2. Echt een aanrader!"
Marije
 

Oorzaak van blokkades

De nekwervels, waarlangs alle zenuwen van de hersenen naar de rest van het lichaam lopen, is uiterst kwetsbaar. Veel uiteenlopende problemen vinden dan ook hun oorzaak in de nek, met name bij de bovenste wervels, de atlas en draaier. 
 
Veel blokkades worden al opgelopen bij de geboorte. Immers, een baby moet zich door een uiterst smal geboortekanaal wringen en de nek kan hierbij in de knel komen. Het zou dan ook een goed idee zijn om een huilbaby te behandelen. Maar veel problemen ontstaan pas later. Het lichaam corrigeert zichzelf zo veel mogelijk. Soms staat hierdoor een rechterheup hoger, terwijl de linkerschouder lager staat. En zo houdt het lichaam zich –ontzettend knap- in balans. Pas na verloop van tijd gaat deze scheefstand problemen opleveren. 
 
Blokkades kunnen ook ontstaan door een fysiek trauma. Een fysiek trauma ontstaat wanneer er bijvoorbeeld door een ongeluk lichamelijk letsel wordt opgelopen. Denk bijvoorbeeld aan een whiplash door een auto ongeluk, of een pijnlijke schouder door een nare val van de fiets. 
 
Een andere oorzaak is een emotioneel trauma. Een emotioneel trauma ontstaat net zo makkelijk als een fysiek trauma. Een voorbeeld: In de pubertijd begin je je eigen mening te vormen, maar je wilt ook niet botsen met je ouders. Hierdoor ‘wring je je in bochten’, met soms als letterlijk gevolg een scoliose. Je lichaam volgt je gedachten.
 
 

Voor wie is een Regenesis behandeling?

Regenesis werkt voor zeer uiteenlopende klachten. Op dit moment specialiseer ik me op:
Migraine
Nekhernia
Hernia
Problemen atlas-draaier
Scoliose
Scheefstand
Bekkenpijn
Rugpijn, problemen ruggenwervel, schouderpijn
Hormoon gerelateerde klachten
Diabetes
ADHD
Maagklachten
Darmklachten
Hartklachten
Stress
Trauma

Kosten Regenesis behandeling

Een behandeling duurt ca. 1,5 uur en kost €80,-. 
Kennismakingsaanbod: Eerste behandeling 1 uur à €60,-
 
Alleen contante betaling mogelijk. 
 
Lees meer over Wat is Regenesis Healing