Reiki Oefen Bijeenkomst of Thema middag

Heb je eenmaal een Reiki Cursus gedaan, dan is de volgende stap: oefenen! Het is dan prettig om regelmatig met andere Reiki beoefenaars bij elkaar te komen. Ook als het alweer een tijdje geleden is dat je een cursus hebt gevolgd, is het een prettige opfrisser. Hier zijn de oefenbijeenkomsten voor bedoeld.

Een Thema middag verdiept je kennis. We gaan experimenteren en ervaringen uitwisselen. 

Voor wie is de Reiki Oefenavond of Oefenmiddag?
•    Mensen die eerder een reiki cursus gevolgd hebben (mag ook ergens anders, wel binnen traditie Reiki Alliance of Reiki Ryoho) kunnen komen oefenen. En natuurlijk is het ook fijn om zelf een behandeling te ontvangen. 
•    Mensen die willen weten of een Reiki cursus iets voor hen is, kunnen een behandeling door studenten ondergaan.

Voor wie is de Reiki Thema middagen?
•    Mensen die eerder een reiki cursus gevolgd hebben (mag ook ergens anders, wel binnen traditie Reiki Alliance of Reiki Ryoho) kunnen hun kennis komen verdiepen. Experimenteren en uitwisselen van ervaringen staat centraal. 

 

Reiki Thema middag
 
Thema: De Kracht van het Reiki verhaal. 
Deze middag is geinspireerd op de bijzonder dag die Grand Master Phyllis Furumoto verzorgde tijdens een bezoek aan Nederland. Phyllis vertelde ons het verhaal van Usui, én van haar zelf, zoals ik het nog nooit eerder had gehoord. We doen verschillende oefeningen en gaan op zoek naar de levenslessen in de Reiki verhalen. 
 
Minimaal Reiki 1. Geef je op als je belangstelling hebt. 
Deelname is €15,- (alleen contante betaling mogelijk).
 
 
Reiki Oefendag
We gaan elkaar behandelen en wie wil kan een behandeling ontvangen. Een groep werkt stimulerend om te oefenen, je kunt ervaringen en vragen uitwisselen. Daarnaast is het ook fijn om zelf weer eens een behandeling te krijgen. Daarnaast kun je ook een kennis komen maken met Reiki als je overweegt of een cursus iets voor je is. Kom gerust de sfeer proeven.
 
Heb je belangstelling voor een Reiki oefenbijeenkomst of Thema middag? Geef je op per e-mail, zodra we genoeg belangstelling hebben, prikken we een datum. Deze datum e-mailen we je dan en wordt op de site gepubliceerd.
 
Like de  Reiki Company Facebook pagina  . Dat maakt het makkelijk om om op de hoogte te blijven van een nieuwe bijeenkomst.
 
Om de oefenbijeenkomst en thema middag mogelijk te maken, vragen we een tegemoetkoming in de zaalhuur (zowel van Reiki-beoefenaars, als van degene die een behandeling ondergaat) van €15,-.

De Reiki Company:
Reiki Behandeling - Herstel balans op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.
Reiki Cursus: Reiki 1 - Na deze Reiki Cursus kan je zelf Reiki Behandelingen geven.
Reiki Cursus: Reiki 2 - Leer de Reiki symbolen en word een sterker Reiki kanaal. 
Aura Reading - Krijg inzicht in thema’s en situaties die (onbewust) in je leven spelen. 
Reiki Oefenavond - Oefen je Reiki vaardigheden of onderga een Reiki Behandeling.
Chakra Balancing - In deze korte workshop leer je een Chakra Balancing uit te voeren.
Vision Quest - Vind met deze workshop jezelf en je spirituele levensdoel. 
Reiki Cadeau Cheque - Geef een Reiki Behandeling of een Reiki Cursus cadeau. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.