Aanbevelingen

 

Helemaal blanco erin gestopt en de cursus ondervonden. Ik vond het bijzonder, ontspannend en vernieuwend. Het doet echt iets met me,ook al kan ik zelf niet goed uitleggen wat dan precies en waarom. 
Hanne

Ik ben echt blij dat ik mijn Reiki 1 cursus met Paulien heb gedaan. Dit is de perfecte plek om het te doen, een goede omgeving en met zo'n enthousiaste Reiki Master. Ik raad absoluut deze cursus aan anderen aan! Volg je hart, en als het goed voelt, doe het!
Rita

Dank je Paulien, voor een geweldige cursus vol inzichten. De instructie, de omgeving en de anderen die ook door het onderwerp zijn aangetrokken droegen allemaal bij aan de ervaring. 
Dank je, 
Erika

Dank je Paulien, voor 2 dagen van zachtaardig en duidelijk lesgeven. Je was precies en toegewijd en ik voel dat ik voorlopig door kan op mijn weg! (Ik hou je op de hoogte :-)). 
Al het beste voor jou, 
Emmanuel

Lieve Paulien, 
Een magneet bracht me hier naar toe en een magneet bracht me naar JOU! Werken met jou en LEREN van jou maakt me sterk en ik dank je uit het diepst van mijn HART. Ik kijk er naar uit om Reiki 2 te doen.... 
Van hart tot hart, 
Kerstin

Reiki 2? Wat betekent het voor mij? Meer om te leren, meer om te begrijpen en dichterbij het universum. Hoe meer je weet, hoe minder je weet. Ik moet doorgaan, maar ik geloof in de kracht van reiki en ik wil het gebruiken om anderen en mijzelf te helpen. 
Marie-Francoise

De Reiki Cursus die ik nam bij Paulien was veel meer dan ik ooit had gedacht. Ze is zo goed in het uitleggen van dingen en tegelijkertijd maakt ze het leuk. Ik vind dat ze echt een gave voor dit werk heeft en ik hoop dat veel meer mensen het geluk hebben haar te ontdekken, zoals ik. 
Kerri

Deze cursus was zo veel meer dan ik had verwacht. Ik vond de cursus echt heel goed en ik kijk er naar uit om meer te leren met Reiki 2. Dank je, 
Holly

Ontzettend bedankt voor een wonderbaarlijke cursus! We zijn dankbaar voor de ervaring en kennis, en we kijken uit om door te gaan met Reiki en de principes van Reiki. Dank!
Leah en Ben

Onwijs bedankt voor een briljante cursus: erg informatief, goede opbouw & goed gepresenteerd! 
Chris

Heel erg bedankt voor deze speciale ervaring. Ik ben erg, erg blij dat ik de laatste 2 dagen van mijn vakantie heb besteed aan het volgen van deze Reiki cursus. Tot snel .. 4 graad 2…
Marit

Ik dank je voor je erg goede lessen. Ik hoop dat het mijzelf helpt en dat ik andere mensen kan helpen die het ook nodig hebben. Ik hoop je als leraar voor Reiki Tweede Graad weer te zien!
Marie-Francoise

Een erg interessante en verhelderende cursus, goed onderwezen door Paulien.
Joanna

De Reiki Company:
Reiki Behandeling - Herstel balans op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.
Reiki Cursus: Reiki 1 - Na deze Reiki Cursus kan je zelf Reiki Behandelingen geven.
Reiki Cursus: Reiki 2 - Leer de Reiki symbolen en word een sterker Reiki kanaal. 
Reiki Oefenavond - Oefen je Reiki vaardigheden of onderga een Reiki Behandeling.
Chakra Balancing - In deze korte workshop leer je een Chakra Balancing uit te voeren.
Vision Quest - Vind met deze workshop jezelf en je spirituele levensdoel. 
Reiki Cadeau Cheque - Geef een Reiki Behandeling of een Reiki Cursus cadeau. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.